Porin Tehotuonti Oy

Hyveläntie 22
28200, Pori
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 040 541 7128
Internet: www.porintehotuonti.com
Sähköposti:

Tiedot:

Porin Tehotuonti Oy suorittaa ns. optimointeja eli tehon ja väännön muutoksia kaikille ajoneuvoryhmille, pääpainon ollessa raskaskalustossa. Päämiehemme on tanskalainen Turbochip ja olemme heidän ainoa virallinen edustaja Suomessa. Toimimme yhteistyössä usean suomalaisen yhtiön kanssa, jotta voisimme kokonaisuutena tarjota parhaat mahdolliset tuotteet ja osaamisen tälle sektorille. Meillä on nykyisin edustaja myös Virossa.

Käytössämme ovat nykyaikaiset vikadiagnoosilaitteistot, joilla voimme tehdä vikadiagnooseja kaikille ajoneuvoryhmille. On ehdottoman tärkeää, että ajoneuvo on teknisesti kunnossa ennen tehon tai väännön muutoksia.

Moottorioptimoinnilla pyritään saavuttamaan mahdollisimman hyvä tasapaino moottorin teholle ja väännölle. Hyvin mitoitettu teho ja vääntö oikein käytettynä mahdollistavat monesti myös pienemmän polttoaineenkulutuksen. Pyrimme tasaamaan eri valmistajien toleransseja, jotka saattavat olla jopa 10% ilmoitetusta tehosta tai väännöstä.
Suurimmalle osalle toimittamistamme tuotteista on saatavilla hyväksyntätodistus ajoneuvon muutoskatsastusta varten.

Toimintamme alkoi vuonna 1999 ja on vuosi vuodelta lisääntynyt kattaen nyt kaikki ajoneuvoryhmät ja lähes kaikki merkit/mallit sähköisellä syöttöjärjestelmällä. Osoituksena toimintamme luotettavuudesta, Dun & Bradstreet on jo useana vuonna luokitellut yrityksemme korkeimpaan AAA-luottokelpoisuusluokkaan. Liikevaihtomme on tasaisesti kasvanut vuosi vuodelta ja pyrimme edelleen hallittuun kasvuun.

Yhteistyöterveisin,

Antti Kaasalainen CEO

Design © Hi-Vision Oy