Toyota Kaivoksela Rent

Vanha Kaarelantie 31
01610, Vantaa
etsi kartalta >>

Puhelin: (010) 851 8300
Faksi: (010) 851 8450
Internet: www.toyotakaivoksela.fi
Sähköposti:

Tiedot:

Toyota Kaivoksela on täyden palvelun autoliike, jossa sinua palvelee 90 alan ammattilaista.

Liikkeemme sijaitsee Hämeenlinnantien vieressä Vantaan Kaivokselassa, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Liikkeessämme on sekä uusien autojen että vaihtoautojen myynnin lisäksi huolto-, varaosa-, korikorjaamo-, maalaamo- sekä Rent-palvelut.

Me Toyota Kaivokselassa haluamme asettaa asiakkaan joka tilanteessa ykköseksi.
Periaatetta noudatetaan yleisesti Toyotan kaikissa toiminnoissa autojen valmistuksesta asiakaspalveluun. Kehitämme toimintojamme kaiken aikaa motivoituneen ja uskollisen henkilöstömme avulla. Tunnistamme vastuumme myös ympäristöstä ja yhteiskunnallisesta roolistamme. Tarkka laatuohjeistettu toimintamme tarjoaa asiakkaillemme autoilun laatua ja edistyksellistä palvelua jokaisella osa-alueella.

Toyota Kaivoksela noudattaa toiminnoissaan Toyotan johtamisperiaatteita ja koko henkilöstö on osallistunut maailmanlaajuiseen Toyota Way -kehitysohjelmaan. Niinpä toimintatapamme korostavat keskinäistä kunnioitusta, jatkuvaa kehitystä, ydinasioiden tunnistamista, tiimityötä ja haasteiden näkemistä mahdollisuutena. Ohjelmaan liittyvä jatkuva kehittäminen, Kaizen, ja aloitetoiminta antavat henkilöstöllemme mahdollisuuden kehittää palveluamme jatkuvasti entistä asiakasystävällisimmiksi.

Haluamme kantaa vastuumme myös ympäristöasioista. Toyota Kaivokselalle on myönnetty AKL:n laatu- ja ympäristösertifikaatit. Katso lisää ympäristöosiosta.

Toyota Kaivoksela palvelee myös Tax Free- ja diplomaattiasiakkaita.

Also our Tax Free and Diplomatic clients are served at Toyota/Lexus Kaivoksela.

Design © Hi-Vision Oy