Keskikuljetus Oy

Tuulilasintie 15
00770, Helsinki
etsi kartalta >>

Puhelin: (09) 388 1544
Internet: www.hiekkaa.fi
Sähköposti:

Tiedot:

Keskikuljetus Oy on suomalainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1959. Alun alkaen yhtiön juuret kuljetustoimintaan ulottuvat aina vuoteen 1945, jolloin yhtiön perustajat harjoittivat jätekuljetustoimintaa.

Keskikuljetus Oy:n sisaryritys Ralennon historia alkoi jo sodan jälkeen. Ralento kehittyi yhdeksi johtavista jätehuoltoyrityksistä pääkaupunkiseudulla ja sillä oli merkittävä markkinaosuus kun se myytiin vuoden 1992 lopulla amerikkalaiselle jätehuoltojätille Waste Managementille. Yrityskaupasta jäi ulkopuolelle valmisbetonikuljetukset, joita nyt jatketaan Keskikuljetus Oy:n nimellä.

Betonin pumppausta olemme harjoittaneet vuodesta 1986. Kalustomme on nykyaikainen, tehokas ja monipuolinen, johon kuuluu 10 erilaista pumppuyksikköä. Valikoimastamme löytyvät koneet puomittomasta saumauspumpusta (ns.0-koneesta) aina 48 metrin puomilla varustettuun betonipumppuun asti.

Lisäksi omistajalla Jukka Horkalla on Pestimo- niminen huoltokorjaamo, joka huolehtii betonikuljetuskaluston huolto- ja varaosapalveluista ja maahantuonnista laajemminkin.

Laajensimme palvelutarjontaamme 2000-luvun alussa myös hiekan myyntiin - ja kuljetuksiin. Toimitamme kaikkia eri kiviainesfraktioita hihnakuljetin autoilla suoraan kohteeseen. Toiminta-alueemme on koko Uusimaa, pääasiassa pääkaupunkiseutu. Nykyään yrityksen toiminnassa ollaan mukana jo kolmannessa polvessa.

Design © Hi-Vision Oy