Pietarsaaren Automaalauspalvelu

Tapanintie 10
68600, Pietarsaari
etsi kartalta >>

Puhelin: 06 724 8000
Matkapuhelin: 050 024 8000
Internet: https://www.bilmalarservice.fi
Sähköposti:

Tiedot:

Kolarikorjaukset (vakuutustyöt)

Hoidamme kaikenlaiset autovauriot, pienistä maalin naarmuista laajoihin törmäysvaurioihin. Suoritamme vahinkotarkastusta ja teemme tarvittavat korjaustyöt - sekä lasi- ja peltikorjaukset että maalaukset. Tavoitteenamme on, että asiakkaan tulee olla tyytyväinen ja noutaa autonsa sellaisessa kunnossa, kuin vaurioita ei koskaan olisi tapahtunut.

Peltikorjaamollamme on kaikki laitteet ja tarvittava asiantuntemus vaikeampien oikaisutöiden suorittamiseen tai korjauskelvottomien osien vaihtamiseen. Suoristamme koko alustan oikaisupenkillä ja puramme myös varusteet, sähköjärjestelmät ja moottorit.

Useimmiten työ tehdään vakuutusyhtiöiden toimeksiannosta, ja tämä tarkoittaa joskus, että meidän on tehtävä korjauksia, jotka menevät varsinaisen erityisalueemme ulkopuolelle. Mutta se ei ole ongelma, pystymme lähes kaikkeen!

Pyrimme aina korkeaan laatuun sekä korjaustyössä että asiakaspalvelussa.Vahinkotarkastukset (vakuutusvahingot)

Meillä on sopimus kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa ja käytämme niiden hyväksymää CABAS-ohjelmaa.

Vaurioiden hallinta - askel askeleelta

Kun tapahtuu onnettomuus, noudatamme aina samaa prosessia.

Oletko epävarma jostain käsittelyn osasta?

Ota rohkeasti yhteyttä meihin!Muovikorjaus

Korjaamme auton ulkopinnan muoviosia, kuten etu- ja takapuskurit, sivuhelmat, spoilerit, taustapeilit, ajovalot jne.

Ympäristönsuojeluun liittyvistä syistä autojen muoviosien korjaukset ovat nykyään yleisempiä kuin aiemmin.

Korjaamme paljon autojen muoviosia, koska se on suotuisampaa ympäristölle ja lompakollesi.

Kysy ensin meiltä.Maalaus

Automaalaus on arkaluonteinen prosessi, ja se vaatii, että automaalareilla on hyvät taidot ja käytössään nykyaikaiset laitteet ja tekniikka. Tilamme on varustettu uusimmalla korjaustekniikalla ja maalikaapeilla.

Käytämme autonvalmistajan määräämää vesiohenteista automaalia. Tämä on sekä ympäristöystävällistä että antaa maalille oikean viimeistelyn.

Kaikki automaalarimme ovat työskennelleet automaalien kanssa monien vuosien ajan. Automaalaus on todellista käsityötä, joka vaatii kokemusta ja tietoa. Juuri tämän avulla voimme taata sinulle todella hyvän laadun.

Voimme tietysti sanoa, että tarkkuus ja täsmällisyys ovat tärkeimmät avainsanat toiminnassamme. Mutta me myös osoitamme sen toimittamalla autosi täydellisin tuloksin.Tuulilasin vaihto

Joissakin tilanteissa voi olla, että tuulilasi on niin huonossa kunnossa, että sitä ei voi tai ei pidä korjata turvallisuussyistä. Sitten se on vaihdettava ammattimaisella tavalla. Meillä on kaikille automerkeille ja vuosimalleille oikeat ikkunat: tuulilasi, takalasi ja sivuikkunat.

Lisää turvallisuutta ja paranna autoasi vaihtamalla vaurioitunut tuulilasi. Lisäksi maksat vain omavastuun vakuutuksesta riippuen. Sinun ei tarvitse täyttää lomakkeita ja olla yhteydessä vakuutusyhtiöön, me hoidamme kaiken puolestasi. Jos tarvitset laina-autoa korjauksen ajaksi, tarjoamme sen sinulle.

Pelastamme tuulilasisi

Korjaamme kiveniskut. Tämä tarkoittaa suurta säästöä sinulle, ympäristölle ja vakuutusyhtiölle. Jos sinulla on lasivakuutus, korjaus ei maksa mitään. Sinun ei tarvitse täyttää lomakkeita ja olla yhteydessä vakuutusyhtiöön, me hoidamme kaiken puolestasi. Korjaus kestää noin puoli tuntia.

:

Design © Hi-Vision Oy